Avtaler24

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Avtaler24 samler inn og behandler personopplysninger. Avtaler24 er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn fra nettsiden www.avtaler24.no.

1. Hva er informasjonskapsler: (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som gir nettleseren din en unik identitet. Identiteten kan brukes til å gjenkjenne deg og for eksempel tilpasse innholdet på nettsteder til det du var interessert i da du sist besøkte nettstedene våre.

Avtaler24 bruker informasjonskapsler til forskjellige formål, for eksempel analyse av hvordan de besøkende bruker nettstedet og til markedsføringsformål og forbedring av vår tjeneste.

Informasjonskapsler for markedsføringsformål blir aktivert hvis du klikker "godta" på informasjonsbanneret som vises når du går inn i Avtaler24.

2. Hvorfor vi behandler dine personopplysninger:

For å håndtere våre kunderelasjoner generelt, og for å oppfylle konkrete forpliktelser overfor kunder i henhold til tjenesteavtaler, trenger Avtaler24 å behandle personopplysninger om deg i din rolle som kundekontakt eller bruker av en tjeneste. Formålet med behandlingen av disse personopplysningene er:

  • Firmanavn
  • Organisasjonsnummer
  • Kontaktperson
  • Fakturaadresse/adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • IP-adresse
  • Behandle bestillinger, fakturering, betalinger og annen administrasjon
  • Nedlastingshistorikk, dvs. hvilke av våre filer som lastes ned.
  • Gjennomføre salgs- og kontraktsprosesser med Kunder og mulige Kunder
  • Forebygge misbruk av våre produkter og tjenester

Med tredjeparts informasjonskapsler samler vi også inn anonymiserte opplysninger om besøk og bruk av nettsiden.

Anonymiserte opplysninger kan ikke spores tilbake til en bruker eller person.

Eksempler på anonymisert informasjon som samles inn er:
- Hvilke undersider som besøkes, hvilken nettleser som benyttes, hva slags enhet som benyttes, dvs. nettbrett, pc, telefon.

Avtaler24 samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer eller kortopplysninger.

3. Formålet med lagring og behandling av personopplysningene:

Personopplysningene fra registreringsskjemaet benyttes til fakturering og for å gi kunden tilgang til abonnementstjenesten. Opplysningene benyttes også for å kunne gi support.

Data fra nedlastingshistorikk benyttes for å forbedre vår tjeneste og for å gi bedre support.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som pålogging og mulighet for nedlasting av våre dokumenter.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere og for å gi kunder tilgang til tjenesten de har betalt for.

Informasjon innhentet fra tredjeparts informasjonskapsler brukes til analyse, markedsføring og forbedring av vår tjeneste.

4. avtalsmallar partnere:

Avtaler24 kan dele dine personopplysninger med våre partnere i henhold til gjeldende personvernlovgivning. For eksempel dersom du kjøper et produkt eller en tjeneste på vegne av din arbeidsgiver som Avtaler24 tilbyr gjennom en av våre sertifiserte partnere. I en slik situasjon kan Avtaler24 og vår partner dele dine personopplysninger for å kunne levere produktet eller tjenesten til Kunden

5. Linker til andre internett-sider

På vår hjemmeside avtaler24.no så inneholder de lenker til andre myndigheters nettsteder og til våre partnere. Bruker du disse lenkene, må du forlate avtaler24.no. Når du besøker en webside utenfor avtlaler24.no er du utenfor vårt område. Vi ber om din forståelse av at vi ikke har kontroll over innholdet og ikke er ansvarlig for hvordan dette andre nettstedet praktiserer beskyttelsen av personlig informasjon. Vi anbefaler at du nøye leser retningslinjene for dette på hvert slik nytt nettsted du besøker.

6. Slik unngår du informasjonskapsler:

Besøkende på nettsiden kan velge å ikke benytte informasjonskapsler.

Om du ikke ønsker bruk av informasjonskapsler kan du stille inn nettleseren slik at den ikke aksepterer disse. Se nettleserens meny for innstillinger eller nettleserens hjelpeside for innstillinger.

Vær oppmerksom på at når du ikke benytter informasjonskapsler vil flere av funksjonene på vår nettside ikke fungere.

7. Dine rettigheter:

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger som vi har registrert om deg og hvordan de behandles. Du kan kreve retting, sletting og begrensning i behandlingen i henhold til gjeldende lovgivning.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til vår behandling av dine registrerte personopplysninger.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at Avtaler24 ikke har behandlet dine opplysninger i henhold personopplysningsloven.

Se www.datatilsynet.no for mer informasjon.

8. Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende
e-postadresse: info@avtaler24.no